woensdag 28 september 2016

recept

Twee romig in hebzucht gaar gekookte hersenhelften.
Chauffez l'huile d'olive dans un plat à tajine ou une cocotte. Ajoutez l'oignon.
Romp, penis, schedel, maatpak. Haw haw haw.
Schroef de schedel van de romp, trek het maatpak uit en de drek, geef het een vuurtje.
Prop de verkoolde resten in de mondopening.
Het schroeven van de schedel hoort in één keer te gebeuren.
Klief de romp in tien min of meer gelijke stukken.
Werp het schoeisel in het met bloed op smaak gebrachte vuur.
Schep de hersenhelften uit de verkoolde schedelholte. Hey hey. Neem je tijd.
Lorsque l'oignon est tendre, incorporez la délicatesse en remuant et versez du sang à ras.
Le sang de ta peinture, les vêtements de sa copine.
Verwijder de hersenhelften bij voorkeur met een houten lepel.
Hak de penis van de romp. Versnipper de penis tot apostrofisch kleine deeltjes. Voeg het snipsel aan de hete braadsleuf toe en laat het lekker hevig braden tot de brokjes het begin van een dikke korst hebben.
Zet het vuur op een laag pitje, pis in de braadpan, breng op smaak met 100g drek van eigen maaksel.

Dit heel erg hippe gerecht gaat bij voorkeur met een slaatje van naaktslakken.

Geen opmerkingen: