zaterdag 25 september 2021

zaterdag

Mussen (pauze – zeer zeer lange pauze ( nog (nog Mussen.

De speelhoek Jeux réservés
aux e
nfants

e
nfants de 4 à 12 ans

Sous la respo
nsabilité de papa et de maman. Maintenance Tél. : 02 47 72 31 00.

e
n het tankstation. Zijn struikjes, zijn Spaanse vrachtwagenchauffeurs, zijn verkeersborden. Het altijd wat versleten gras. Vaak staan mensen naar de grond te staren, of ze praten tegen zichzelf.

Pijpe
nstelen. Op het middaguur. Uit loodgrijze wolkenhemel. De ruitenwissers op en neer, op en neer. Saintes op 98 km. Aire de St. Eanne-nord. Het kluwen als in een korenveld van Corot.

Êtes vous Jettoma
ne?

Les La
ndes
Als je 't vertaalt krijg je dit : Les La

Landes Ba
Yo
nne Yonne Oceaan en
e
n meertjes

Sparre
n, camions, asfalt, wegmarkeringen, gras, omheiningen, kilometerbeperking, antennes, het bos, een boom, grijsblauwe wolken, prochaine sortie, dennen, de eik, rechts van de weg dennen, links eiken, hoogspanningskabel, telefoonpaal, exit (genummerd), een schoen, Saint-Sébastien 152 km, de vrachtwagen, een bord : les chemins de Compostella, of la (dat herinner ik me opeens niet meer), bevloeiingen, jonge sparren oude sparren, de mogelijkheid van het hert, een vracht van/naar Tunesië, sparren, een okergeel wegje lineair tussen die sparren, een oker vers uit de tube, her en der nederzettingen, de herhaling, jonge sparren oude sparren, hoog boven het sparrenbos uitstekende dennen, pompeuze wolkopeenstapelingen, grote hoeveelheden waterdamp, 2 plaatsaanduidingen : TARTAS, LIT-ET-MIX, een vrachtwagen met het letterwoord TJA – nog 134 km naar San Sebastian.

jettoma
ne : tendance impulsive de jeter ses déchets par la fenêtre de son véhicule [aire de Poitou-Charentes]

Geen opmerkingen: