zaterdag 5 oktober 2019

zaterdag

--------/--------⃝
                 Hier staat Vin. Wat doet Vin? Vin tapt bier.
---⃝----⃝-/-------- (A) en (B) praten. (A) is oud en (B) is jong. Ze zitten naast elkaar. Waarover ze praten weten we niet weten we niet weten we niet. We nemen aan dat de eerstvolgende notitie met geen van beiden begint.
--------/--------/-------⃝-
                             Warm ingeduffeld tegen de winterse kou. Overwegend zwarte of in elk geval donkere kledingstukken. [vluchtig] Jas. Muts. Geen kenmerken die overeenstemmen met de dresscode van wie in het Fortes Dell Restaurant aan tafel zit. Resolutie van betreffend vendiagram = 0.
    ⃝  → Verplaatst zich van/naar. [exit] verdwijnt

Een tafel.

x⃞ x zit ter linkerzijde

⃞y y zit ter rechterzijde
x, een man, bladert in wat een boekje had kunnen zijn, maar het niet is. y, een dame, heeft twee biertjes besteld.

Vijf van in totaal zeven tafels, zonder dieper op het potentieel van kenmerken in te gaan, beantwoorden aan hierboven geschetste situatie: x, een man, y, de dame.

ROOD Het schoeisel. Lampjes. Een kledingstuk met v-hals. Bijkomende opmerking: één tafel waar opeens helemaal niemand zit. Wat? Hoezo, niemand. En dat had U niet zien aankomen? Nee. Misschien heeft de barman het verdwijnen van/naar opgemerkt? Hij komt achter de tapkast vandaan. Hij stapt naar de buitendeur, opent de deur, kijkt of er op straat wat te beleven valt, sluit de deur, stapt door het lokaal, snel, neemt de oorspronkelijke positie in. Aan één tafel had je een speld kunnen horen vallen. Hoor je niet vallen, omdat (1) Er is geen speld, (2) Lawaaierige troep.

Met enige regelmaat ziet iemand over het hoofd om de buitendeur goed te sluiten en tuimelt een koude luchtstroom in de net dankzij die deur van buitenwereld afgesloten ruimte.
Brunettes, personen die de buitendeur wel sluiten, iemand die Mira heet, een blonde jongen, een muts, personen die in het Engels converseren, die niet die wel naar x of y omkijken, hem/haar/het, een boek, personen die een bril dragen, dat zijn er 2: de barman en, het zijn er 3: de barman, iemand die in het in het Engels gevoerde gesprek betrokken is en iemand die een hele tijd geleden al aan de tapkast plaatsnam. [pauze]

Daisy. Let's talk on Daisy. You remember Daisy? Don't you remember Daisy? Daisy! You don't remember Daisy?

Geen opmerkingen: