donderdag 20 november 2008

donderdag 20 november

Adam Geczy heeft last van jetlag. Symptomen: hij knippert met de ogen, zet om onbekende reden een stap zijwaarts, wekt meer in het algemeen de indruk dat hij elk moment omver zou kunnen vallen of zich bij voorkeur op kruipende of liggende wijze zou willen voortbewegen. Hij bestelt een biertje, het zwaarste, een Dupont, legt uit dat hij de hele dag op het vliegtuig zat. Eerst van Sydney naar Singapore, dan van Singapore naar Parijs en van Parijs naar Brussel. In Brussel nam hij een trein richting kust, aan het Sint-Pietersstation een taxi naar Flandria Hotel waar hij rond een uur of twaalf aankwam.
Hij bekijkt het werk van Lien Nollet, stapt door naar de videoruimte. Frips had zich in het kantoortje bovenop de kubus geïnstalleerd. Sander zei dat hij er morgen vrijdag aan begint, de lichtbak is nog niet helemaal af.
Adam laat weten dat hij drie beamers nodig heeft en de geluidsapparatuur. En ook bekabeling en zo. Hij zeult met het materieel, zegt dat het wel meevalt met die jetlag. Zolang hij bezig blijft tenminste. Hij legt uit (probeert uit te leggen) hoe het met die performance zit. De titel ervan is 'Toasting on the world food crisis with a bottle of Dom Perignon'. Vraag is waar - er komt een videoprojectie aan te pas dus heeft hij een muur nodig - en wanneer. Het derde interview van Hilde staat online, een gesprek met Stijn Cole.
's Avonds fiets ik naar Mahy aan de Brusselsesteenweg. Adam heeft een afspraak met Han van Odradek.

Geen opmerkingen: