zondag 13 februari 2011

zondag 13 februari

foto boven: Marieke Berendsen en Hallveig Agustsdottir bespreken de soundtrack. Rudy kwam aan de toog zitten.
In het boekje met de bezoekersaantallen lees ik dat ik de groeten van Nicolas Leus heb.
Ik had de auto op het woonerf geparkeerd, de buren waren met het verkassen van wat inboedel bezig, een van de dingen is een schilderij, het is een rustige dag, ik open de poort, had me overslapen, meer tijd dan een snelle scheerbeurt en aantrekken van een rokje en nog wat dingen was er niet. De keet is op orde.
Na de gebruikelijke handelingen, het is op dat moment niet eens 2u, zoek ik in m'n handtas naar het nagelvijltje en wat me opeens opvalt: over de eerste en donkerste ansicht van Marc Coene ligt een blauwe glans.
Marieke Berendsen springt binnen. Het is 14u19. De gebruikelijke handelingen zijn opgebruikt. Ik ben met het nagelvijltje bezig.

foto onder: De gebruikelijke handelingen.


Rudy vertelt over Spinvis en Simon Vinkenoog. Als hij aan het werken is, houdt hij van harde muziek. Tegenwoordig heeft hij het voor Eric Dolphy en Mal Waldron. Ook Yusef Lateef maakt deel uit van de club en The Necks maken er deel van uit en ook Mississippi John, als hij zich om of een andere reden nijdig of mistroostig voelt.

Van de multi-effectpedaal, legt Marieke uit, gebruikt ze alleen de delayfunctie. De andere functies vindt ze minder bruikbaar, ze kan er weinig mee doen. Aan de viool heeft ze een microfoontje bevestigd met wireless dpa.

Sabrina en Alexia inspecteren de ruimtes. Sabrina, met roodgeverfd kapsel, had het idee gelanceerd om in crox een project van Harri de Ville te doen. Dat is ok. Ze zegt dat ik een pruik proberen moet en wimpers en make-up en alles wat ik fijn vind. Met haar rode kapsel legt ze uit dat dat fantastisch is.

foto onder: In Het Spaans Huis hebben ze een klok. En wat voor klok.

Geen opmerkingen: