donderdag 21 maart 2013

maandag 18 maart

10u. Een afspraak met Levi van Smeraldina-Rima. Joris, Fidel, Levi, ik. Levi haalt herinneringen op aan een koffiemachine.
We luisteren naar een studio-opname van Nate Wooley: Nate Wooley trompet, Fred Lonberg-Holm cello, Jason Roebke bass. Het plan is een vinyl met Sheldon Siegel B-kant. De A-kant, bovenvermeld trio, studio-opname, is een verbluffende track, de B-kant, met Sheldon Siegel, een net zo interessante set live opgenomen in Les Ateliers Claus. Hannelore Van Dijck doet het artwork. Daar was Levi mee op de proppen gekomen, dat Hannelore het artwork kon doen.

13u. Ik blader in De Standaard. Hoe zou een imbeciel... incontournable kunnen zijn, bedenk ik.
Of deze: Gerald Ciolek wint apocalyptische primavera. De industriebonzen staken een tandje bij, bekogelden de renners met stront, een helft van het publiek werd vertrappeld door de andere helft, troepen van Assad bestookten de eindmeet waar ook nog eens een zelfmoordaanslag plaatsvond waardoor Ciolek dwars over het puin van het stadje in zee gekogeld werd. Moslims arresteerden de renner die als laatste over de meet kwam, een... moslim. Een ander stukje heeft het over economen die een vernietigend oordeel velden over een akkoord dat vernietigend was over... economen.

15u. Tijdens het AT komt het gesprek op picturaliteit.

1 opmerking:

art spotter zei

picturaliteit...