dinsdag 24 april 2007

maandag 23 april

namiddag

In crox3, de grote ruimte achterin, zijn Peter Morrens en Joost aan de slag. Peter zit op het platform van de stelling, zo gemonteerd dat hij makkelijk bij het plafond kan.
Peter is bezig met een houten constructie, wat een muur worden moet, Joost steekt een handje toe.
Of er nog materiaal naar buiten moet, vraagt Peter.
Even nadenken wat hij daarmee bedoelt. De afvalcontainer? Die staat op het woonerf. Pony heeft er laatst nog de witte matten in gedumpt.
In een hoek van een van beide stockruimtes ontdek ik het Canon fotokopieerapparaat. Sapperdepiep. Het toestel moet richting corridor, als de houten wand er eenmaal staat is het daar te laat voor.

In crox2, de ruimte voorin, heeft Dirk Zoete een aantal elementen gedeponeerd. Dirk zelf is er niet. Tiens, nu ik het bedenk, het is exact 10 jaar geleden dat Zoete, toen amper bekend, z'n eerste crox solo had. Dit is de tweede. Voor Morrens is het het eerste solo project. Dat BRAINBOX in een gierende stroomversnelling terechtkwam toen hij er in aantrad, werd door niemand over het hoofd gezien.

In crox2 hangt New American Story Art nog aan de muren. Ik verwijder de werken en vraag me af hoe het met Larry zit. Stief stuikt toe.

Geen opmerkingen: