donderdag 11 februari 2010

donderdag 11 februari

Lorenzo zit op het zwarte tafeltje /het zwarte tafeltje staat vlak voor de doorgang naar de kubusruimte, blokkeert die doorgang/ en draait een sigaret. Rudy, die er vaak wat knorrig uitziet of om een niet na te vlooien reden somber gestemd is, stapt rusteloos heen en weer. Ze willen gauw nog wat praktische gegevens doornemen, zeiden ze. Frips zit aan het tafeltje in de hall, onder de blackstraler. Tim test een videoprojector, celui de l'homme dix heures pile, en Marc springt binnen.
Vier monitoren, vier videoprojectoren en acht dvd's, dat is wat Tim nodig heeft om tijdens de eerstvolgende matinée het nieuwe werk in optimale omstandigheden te kunnen tonen.


De nieuwe H-art, die met huisnummer 62, heeft een bekende kop op de cover, gefotografeerd in de intussen vertrouwde huisstijl waarbij ik me door ratten bewoonde spelonken voorstel en een vochtig souterrain waarin de geportretteerde twee dagen en twee nachten opgesloten zit alvorens hij voor de lens van Peeping Stoop terecht komt, er naartoe gesleept wordt, ontredderd, hologig en niet in staat om nog wat anders uit te brengen dan een stamelend dank u dank u, om vervolgens op net zo voortreffelijke als meedogenloze wijze afgemaakt te worden.

Geen opmerkingen: