vrijdag 4 juli 2008

maandag 30 juni

namiddag

Sofie is aan het opruimen. Iemand heeft koffie gemaakt. Op de tafel in de hall - de tafel van Stijn - liggen twintig exemplaren van crox-boek NR. 10, elk met een andere cover. 's Ochtends Ivago bellen maar daar nemen ze niet op. Berten liet weten dat hij zijn gerief bij voorkeur pas volgend weekend weghaalt. Zelf heeft hij geen rijbewijs.
Twee bezoekers uit Nederland, ze zijn nog net op tijd om de projecten van Michiel en Sanne mee te pikken. Gisteren, met die Matinee, hadden we in crox eigenlijk best een leuke dag. Rond een uur of vier was er een concert van Steffie. Tijd geleden, zei ze. In de grote zaal. Noël stak een handje toe. Met Peter reutelende grapjes over crox-boek NR. 10 en een stuk of wat plagerijtjes goed om z'n 'Ik zal eens goed komen lachen met:' aan te vullen. We hadden het over een vaak voorkomend fenomeen: kunstenaars die na het project de materialen meenemen. 'Dat is stroperig,' zei iemand. Stefaan Dheedene was er komen bijzitten, de Matinee liep op z'n eind.
Op het woonerf een zware motor en een zekere Marc, Frederik Cornelis had hem iets over crox gezegd. Simon en Hendrik springen binnen en halen de flatscreen weg. Iemand steekt affiches binnen: FLAT NINE, jam de luxe in de spiegeltent tijdens de Gentse Feesten, elke nacht van 1 tot 3.

Geen opmerkingen: