woensdag 15 oktober 2008

woensdag 15 oktober

Samir: 'Ik heb de sleutel aan die Franse kerel gegeven.' Die Franse kerel, dat is Durand, Nicolas Durand. Grégory en zes, zeven kompanen van het GM-collectief waren in crox, Nicolas Durand was er één van, het was een zaterdag. Daarna was het vooral Guillaume die aan de telefoon hing. Grégory leek het nogal druk te hebben met wisselende bezigheden, we zagen elkaar niet zo vaak, af en toe was er een mailtje, soms telefoneerde hij me.
Nicolas is in de grote zaal bezig. De betonkubus staat op het woonerf. Jan, het lief van Susan, de buren van huisnummer 52, zei dat hij stond toe te kijken toen de kubus gegoten werd. Er was een mailtje van Tuur en eentje van Jelle. En er is een onkostennota, een gage van 50 euro per voor de performers die gestalte gaven aan het project van Inge Nederkoorn.
Inge en Fanny bekijken het werk van Manor Grunewald. Pieter heeft 5 affiches afgewerkt. Jarne en Gilles springen binnen. Ik leg hen uit dat kijken mag, aanraken niet. Ze vragen honderduit. Waar die keien voor dienen (dat ze geverfd zullen worden) en het kleurrijke werkje op de sokkel is mooi, zeggen ze. Het is een werk van Pieter Bauters. Tim springt binnen.

Geen opmerkingen: