donderdag 1 mei 2008

donderdag 1 mei

No no, I WANT HOT COFFEE, exclaims Jos brutally.
Later legt hij uit dat Los Angeles naar het schijnt een verschrikkelijke stad is. Brian en Maarten springen binnen. Brian vraagt of Noe er al is. Vandaag Noe niet gezien. Regen roffelt over het dak. In de kubus het zoemende geluid van een dataprojector. Jos van zijn kant heeft pakken nieuw werk gemaakt. Hij gaat een kijkje nemen in de zaal waar het werk van Eva hangt. Eind juni, vertelt hij later, gaan ze naar Boston. Hij herinnert zich een ouwe maat, een type die al zijn geld in een wijnhandel gestoken had, failliet ging, later werd zijn been geamputeerd en onlangs ontving Jos een mailtje met het bericht dattie dood is.
In de witte ruimte achterin zijn Maarten en Brian bezig. Dit weekend gaan ze naar Köln, Brian heeft daar een vriend wonen.

Het probleem met de koffiezet is opgelost. Maarten lust geen koffie en Brian laat weten dat ze de corridor en de witte ruimte achterin morgen uitmesten.
Jos is er net vandoor (op het programma staat een pannekoekenfestijn, zei hij) als nog wat bezoekers de ruimte betreden.

Geen opmerkingen: