dinsdag 29 maart 2011

dinsdag 29 maart

Werkverslag opgestuurd. In 3-voud en proper afgewerkt.
Van alle documenten een extraatje voor het crox-archief.
10 grote bruine enveloppes gekocht. Ze moesten per 10 gekocht worden.
Daar hebben we nu 9 stuks van over.
Bonnetjes Reproduct en Post binnensteken. Onkostennotaatje van maken.

Waarop Van Ryssen antwoordt: Zo zo, een leuke dag gehad, dus.


Aankoopjes afgehandeld. Schedeltje trimmen. Naar Reproduct gereden en van Reproduct naar nog een plek.
Bij Inge een bord wortelsoep gelepeld en kots in De Morgen gekieperd. 'Er was een publiek,' lees ik, 'dat behoefte had aan humor die wat vreemder durfde te zijn en hen verraste. Ik geloof ook niet in goed doen voor iedereen. Dan ben je snel bezig iets middelmatigs te maken.'
Op de hoek van de Knokkestraat, vlakbij bakkerij Forret, is een bejaarde dame in gesprek met een schooier. Ze werd aangeklampt, vernemen we, en ze heeft de schooier een briefje van 20 euro gegeven. 'Zoetje,' zegt de bakkerin, 'wat heb je nu gedaan.' De oude dame glundert. Wat ze deed was heel erg stom, daarover zijn we het eens, en dat beseft ze net zo goed, maar ze lijkt het niet stom of jammer te vinden, nee, integendeel, ze glundert. 'Morgen ben ik het weer vergeten,' zegt ze.
In Des éclairs van Jean Echenoz gelezen. Page 17: 'Âgé de vingt-huit ans, haut d'à présent deux mètres, Gregor prend donc un bateau pour les Etats-Unis d'Amérique. Il débarque sur un quai de New York muni de son passeport et de son chapeau melon, d'une mallette contenant peu d'effets, d'une autre contenant peu d'outils, de vingt dollars pliés dans une poche et, serrée dans une autre poche, d'une lettre de recommandation pour Thomas Edison.'
In het crox-kantoortje, waar ik dit keer niemand aantref, gedurende enige tijd met het maken van een factuur bezig geweest.
Begrepen dat de klant, een boekhandel in het Brusselse gewest, een TVA-vermindering toegepast wil zien. Uitgezocht, op basis van een vorige factuur, hoeveel dat dan wel is. Na wat rekenwerk kom ik uit op 16.
16 procent, dat is wat er van het bedrag af moet.
In de Plantentuin neem ik een foto van de Slangenden. Ik post het werkverslag.
Aan de hoek van de Koningin Elizabethlaan zijn straatwerkers bezig.
Ze beginnen te roepen. Een flauw en onbeschoft geintje. Het baviaanachtige gemekker heeft geen effect, ze houden 't voor bekeken.
In het tuintje bezig geweest. Wieden van stinkende gouwe en raket, verwijderen van dorre takken. Slakje opgemerkt.

foto: de slangenden

recent keyword activity You tube film Van Ryssen toen en nu (x3). Polyfilla in Turkije. Koeienoog (x3). Véronique De Cock naakt. Morrens, Zwitserland, geboren. Maison Empin. Markus Willeke. De Zondagsdenkers (x2). Deborah Ortega naakt. Kartonnen koker uit 1955. Anouk Thijs. Prostitutie Belgradostraat Gent. Tim 's nachts beneden Sabrin (x3). Notitieboekje van papierresten. Naakthotels België. Houtskooltekening kop Leonardo da Vinci. Konijnenvellenlijm.

Geen opmerkingen: