woensdag 17 december 2014

woensdag 17 december

De dag staat in het teken van de boekpresentatie van Careful Dressage, crox-boek nr 19, een werk van Dirk Zoete.
Tijdens de boekvoorstelling, in de bibliotheek van Muziekcentrum de Bijloke, verspreek ik me niet, aan het talrijk opgekomen publiek geef ik mee dat crox-boek nr 19, dat van Dirk Zoete, wellicht het laatste crox-boek is. Min zeven komma vijf verspilt de huidige en bij voorkeur zeer voorlopige negering aan activiteiten zonder publieke inhoud whatever.
Ik breng de Vrienden van het crox-boek te berde. 's Ochtends vroeg was ik onder vreselijke omstandigheden wakker geworden. Trucks reden piepend, kermend en remmend over een belendend terrein. Godverdomme. Ik schrok wakker, keek op het klokje. Halfzeven. Ik draaide me in het donsdeken, probeerde de herrie niet te horen maar dat lukte niet.



Ik rij naar croxhapox waarbij ik de ring vermijd omdat daar tegenwoordig ellenlange files staan. Die files hoeven er niet te staan, er zijn veel teveel auto's natuurlijk, maar de files zijn toch vooral een probleem met de instantie die over de verkeerslichten beschikt. Niet goed afgesteld of misschien zelfs kwaadwillig zo afgesteld dat er vanzelf files ontstaan. Ik heb geen idee hoe ze het doen, rij de Bijlokesite op, parkeer vlak voor de ingang van het Muziekcentrum. Ook Dirk was later dan hij verwacht had.
We nemen een foto.




Geen opmerkingen: