dinsdag 17 november 2015

tafel #5

Aan de linkerhoek van de tafel, vlak bij de plek waar ik zit, is een stapeling van twee transparante plastic dozen die 500g boterwafels bevat zou hebben.
Naast de boterwafels kwam het X size volume van een pak Lays terecht.
Achter dat volume, wat ik alleen had kunnen zien door me heel even over het tafelblad te buigen, ligt een in transparante folie verpakte voorraad BANKO filters. De verpakking vermeldt 120 + 30. Het pakje dat zich naast die voorraad filters bevindt, heeft een kleur van bruin inpakpapier en zou tabak van het merk Lucky Strike bevatten, waarnaast zich ook nog een voorraad RIZLA-sigarettenpapier bevindt, een kop koffie zonder spoor van koffie en een iPhone.
Het centrum van het rode tafelblad biedt een krat met bananen en citrusvruchten. Op de korte rand van de krat staat het logo, KIRA, en de verduidelijking dat het om de soort clementina gaat, CAT. I, waarvan elke krat 2,5kg biedt, op het ticket dat het kennelijk om de meest voorkomende ondersoort gaat, clemenules, die een pasfoto hebben met kleur- en smaakstoffen:

pas. fitos: E-17 129007 PIFO: 46-03
traité au imazalil et cires E-904, E-914

Naast de clemenules slingert een 10 pack high density sponge dat ooit tien van dergelijke sponsjes bevat moet hebben en een zak met muffins. Op één muffin na bevindt de volledige inhoud van het pak zich in het spijsverteringsstelsel van de figuranten.

foto: De zwarte damesschoenen onder tafel zijn van Anne.

De bekers hebben ze niet mee doorgeslikt. De bekers bevatten schmink. Naast de schaaltjes staat ook nog een flesje tot één derde gevuld met water waarop gemberschijfjes drijven en het assortiment parafernalia dat de facto bij een schminkbeurt kijken komt, de penselen, de sponsjes en de kruimels van een boterwafel.

Geen opmerkingen: