woensdag 1 juni 2011

eierschaalmeel

Hoe elk woord maar twee stappen nodig heeft om in een volstrekt nieuw woord te veranderen: e-mail, iemeel, ie --> ei, eierschaalmeel.
Logisch, van het eiwit en het eigeel kan je geen meel gaan maken. Logitude. Van de schaal wel, misschien. Eierschaalmeel.
Logitude is nog zo'n woord. Attitude en logica: logitude: de attitude die normaal gesproken bij die of andere logica hoort. Bij uitbreiding ook te definiƫren als ethitude. Voorbeeld: bij de logica van het N-VA horen grove botten en heet geijzel. Het liefst van al zouden ze iedereen die het oneens met ze is in de boeien slaan of het land uit zetten.
Ze hadden op z'n minst een bekeuring kunnen krijgen voor verboden wapenbezit.

Drie teunisbloemen gekocht, engelwortel en steenanjers. Matthew en Kevin hebben over het hoofd gezien dat ze pas morgen naar Belgiƫ komen.

Dat van de psychiatrische ellende waar het N-VA voor staat niet heel erg veel verwacht moet worden, weten we. Ze staan dik van zichzelf, gaan woordvoerders van het tegendeel te lijf met pepperspray, een wapen dat zelfs ik niet gebruiken mag, en kotsen op alles wat ze niet zint. De N-VA groepeert een zootje ongeregeld waar helemaal niemand mee te maken wou hebben, maar de kijkbuisvlaming is er wel voor te vinden. Zolang hij/zij maar voor de kijkbuis zitten kan en zich voor de rest geen zorgen hoeft te maken.

1 opmerking:

bart dhaluin zei

http://www.durftuinierenzonder.be/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=149&category_id=3&option=com_virtuemart&Itemid=11
welkom !