zondag 16 juni 2013

reeks

1) De zwarte aktentas op een van de barkrukken. Een tot een koker van circa 150cm opgerolde hoeveelheid papier. Een thermos, het kopje koffie. Een gele koptelefoon zonder kabeltje en een kartonnen doos van een lamineerapparaat of backloader. De rolstoel. Een gele schouder- of draagtas met het opschrift XUPING JEWELRY. Een potlood, de lintmeter. Een flesje frisdrank van 0,5L met blauwe schroefdop. Twee pakjes Sportlife extramint op de zitting van een stoel. Gekke objecten. Een ooit in z'n geheel open gegooide rol behangpapier, beschilderd aan één zijde, later weer opgerold op zo'n manier dat het een slappe opeenstapeling van golvend papier werd. Okerkleurige scheurresten, een waterpas, een Engelse sleutel, een bakje aardbeien, 3 perziken, een hamer. Een doos suikerwafels - Gaufres sucrées - waarin zich naast een bol touw, een lintmeter, een koordje, transparante tape, een snijmes met grijs handvat en een wit doosje ook nog een dubbelgevouwen A4tje bevindt. De blauwe promotas van een bedrijf uit Vlierzele. Een rechthoekige stok van circa 100cm met één groene zijde. Het groene etuï.

2) Fragmenten van. Bijna leeg. Het apparaat zou zich in de doos bevinden. Een van de hoeken is verstevigd met grijze tape. Eerst 8 keer, dan 11 keer. Meenemen naar croxaphox aub. Herleid tot de contour van een Haflinger merrie. Opeengestapeld. Nam plaats op. Vlak bij de grens met Frankrijk. Hadden elk een vraag te beantwoorden.

3) Met de kop van een hamer op een nagel kloppen tot ie in de muur vastzit. Uitvoerig ingaan op een terloops gestelde vraag. Op het woonerf zitten, in de zon, en naar het beeldscherm van een laptop kijken. Met iets bezig zijn. Op een foto gebaseerd zijn.

Geen opmerkingen: