woensdag 2 oktober 2013

brainbox (8) waarnemingen

woensdag 2 oktober Wat Steffie deed: ze telefoneerde me.
Wat Jelle wist: (a) dat Jesse en Steffie in de zaal bezig geweest waren, (b) dat Steffie met geluidsopnames bezig geweest was, (c) dat Jesse met brandstof voor de auto kwam en ten slotte ook nog (d) dat voorlopig niemand weet of de opening op zaterdag 5 oktober met of zonder concert is.
Iemand Steffie? had DAF gesuggereerd. Vanwege de groepsnaam.
Dus Jesse had met een jerrycan gezeuld.
Dus Steffie had geluidsopnames gemaakt. Is: ze lieten de motor draaien, Jelle hoorde het geluid van slaande portieken. Klom Steffie op de auto? Ging een van beiden aan het stuur van de auto zitten? Eerst Steffie, dan Jesse? Eerst Jesse, dan Steffie? Reden ze met de auto? Steffie zou de sonorische kwaliteiten van het koetswerk getest hebben.
Wat ik rond 15u in de corridor aantref:
2 gasmaskers (het 3de masker ontbreekt)
een rode krik of hydraulische trolley jack - capacity 2500LBS te weten 1125KILOS
(Model N° en Serial N° ontbreken)
4 koffers ofwel koffertjes van het merk TOPcraft met volgende mededeling
hydraulische krik
cric hydraulique
hydraulischer Heber
5000 Kg
een zak met spanriemen
een emmer met spanriemen
2 kleine pikkels rood van kleur
En in de zaal ten slotte: De auto staat niet langer diagonaal (werd verplaatst), olievlekken op de vloer, de GoPro in de hoek waar hij ook gisteren stond, een blauwe jerrycan en een oranje trechter, de trechter upside down, in de auto een doordringende vanillegeur, of liever, een mengsel van vanille, mango en pompelmo/lime, en op de trapladder een wit kopje waarvan de inhoud zich tot één theezakje beperkt.

Geen opmerkingen: