vrijdag 21 september 2007

vrijdag 21 september

14u

Een korte werkvergadering in de mediaruimte. We bespreken de projecten die volgende week plaatsvinden en inspecteren de ruimte achterin. Enkele modificaties dringen zich op. We komen er niet onder uit, het budget is onvoldoende voor wat we op het programma hebben.
Er zijn een stuk of wat bezoekers. De nieuwe ingreep van Stijn - hij verving een monitor en ook de dvd die er op aangesloten was - heeft een bizar effect, op het scherm zijn verticale en fonkelend roze strepen te zien. Het had een werk van Daniƫl Buren kunnen zijn.
Frank gaat ervandoor, ik breng de tafel in de hall op orde en reinig het barmeubel. Het dagelijkse repititorium. Het is bekend, het is vertrouwd.
15u30. Joachim springt binnen. Springen is veel gezegd, hij loopt op krukken. We hebben het over neurotica en paranoia en drinken een pintje. Dan Rob. Min of meer tegelijkertijd Catherine. Catherine neemt haar tijd om het werk te bekijken. Singer background. Allez, dat weet ge toch, Jespers heeft zijn Singer naaimasjien tweedehands gekocht.

Rob stemt er mee in om deel uit te maken van de crox-werkmodule.

Catherine - transparantie, durf, puurheid, houding.
Durf, dat ge het moet durven. Dat ge met een angsthaas niet zoveel kunt aanvangen. Trouwens, wat zoudt ge met een angsthaas kunnen aanvangen. Het dier uitleggen dat het moet durven?
En wat het durven moet? Dat het moet durven. Durf.

De angsthaas onderscheidt zich van de haas en de haas onderscheidt zich van de angsthaas. Een vliegje tuimelt over het barmeubel. Roem is vluchtig.

Marc springt binnen. Volgens Marc is Alpha-hosting goedkoper. Kinderen spelen in de inkom. Touwtjespringen. Ik verzamel wat stoelen. Ze kijken naar de filmpjes van Martin Singer en gieren van de pret.

Geen opmerkingen: