woensdag 21 oktober 2009

dinsdag 20 oktober

blackstraler Installatie van een blackstraler in de hall van Lucas Munichstraat 76/82. Bij Gandagas hielden ze er rekening mee dat de installatie van de industriële warmtestraler twee werkdagen in beslag zou nemen. Tegen de middag van dag 2 is de klus geklaard. We rijden naar Deschacht in Oostakker en kopen 3 rollen pvc-slabben. Op elke rol zit 50 meter.


Golden Hypnos van Sachiko en Johan De Wilde, crox001-MER005. Het vinyl is pas uit. Marc heeft z'n plaatendraaier bovengehaald. We luisteren naar de A-kant. Knorrepot klautert op de sofa.

Kelly
Maandag, vroege namiddag. Sjoerd belt. Hij en Kelly zitten in het stationsbuffet. Kelly heeft een map met tekeningen bij.

koffie Een witte tafel. We drinken koffie. Op tafel een oude uitgave met Franse chansons, Perlimpinpin, en de dvd van een concert van Bowie. Chappi is speelziek. In het stationsbuffet een kom dagsoep. Sjoerd drinkt koffie, Kelly een biertje. In Het Gouden Hoofd hebben ze op dinsdag varkenswangetjes of een veggieburger. Raf bestelt de veggieburger, een Augustijn van 't vat en na de maaltijd een koffie. De hinkstapsprongen van het gesprek: in Torhout hebben ze op het schoolplein een oude beuk omgehakt omdat ze er een sporthall wilden bouwen, dat was voldoende reden om Simeon van school weg te halen, Simeon kwam in Gent wonen en Maaike is zwanger. In de Halvemaanstraat gaan we langs op huisnummer 113. Dikkie dikkie, knort Frips. Knorrepot bedoelt ze, ook wel Borremans geheten, het bruine wijfjesdier. Knorrepot lijdt aan vraatzucht. We drinken koffie.

recent keyword activity
Mineralbraun, zurkel, Michaël Borremans te koop, Yasmine, futon sex, Shabalinski, Luk Berghe, sex regio Leuven, Blanc Nez, Véronique De Cock naakt of over het onverklaarbaar eenduidige fantasme, betonsculpturen, Sven Van Swaef en Pieternel Vermoortel, Rembrandt de schilder van het neuken, aanverwante sectoren: L'Île du Levant en Leuven, Yasmine, varkenslapjes met sperzieboontjes, de lange rocade, Tarkovsky, de tekening van een postbode, Richard Deacon en boterhammen, Nel Aerts, dode viking vlot boog brand en een analyse van de oude vrouw in het oeuvre van Daniil Charms.

Soutine
Iemand die nooit eerder van Soutine gehoord had, bladert in de door Verlag Gerd Hatje uitgegeven catalogus. Het boek ligt open op blz 190/191. Links een zwartwitreproductie van La Route de la Colline (Vence, 1923-25), rechts een kleurreproductie van La Route folle à Cagnes (1924).
Corot, idem: iemand die nooit eerder van Corot had gehoord, bladert in Corot in Italy.

Geen opmerkingen: