donderdag 19 december 2013

woensdag 18 december

Ulrike makes a photograph.


The apparatus is a Smena Symbol type 4b. The Smena Symbol, see below, was produced by Lomo from 1970 up to 1993. There are several types and subtypes. Ulrike wouldn't know to what type her apparatus belongs, considers it generally spoken from seventies or eighties. It could be the Smena Symbol type 4b for instance. (1978).


De ochtend begint met verkeerscirculatie op de buitenring. Een ogenblik eerder gleed een ark over de binnenvaart. Rond halfacht heeft de hemel achter de takken een gloed van Etruskisch vuur. Het oranje zit onderin. Hoog boven de takken is het begin van een blauwe hemisfeer. Hoog in het zwerk gaat een lijnvlucht zuidwaarts. Dan nog een. Een ekster stapt over het wegdek.

Het ondenkbare bestaat niet, zei iemand. Daar was ik het niet mee eens. Zo bestond evenmin wat de ander daarvan dacht omdat net door al dat ondenkbare het andere ondenkbaar bleef.Boven: een fragment van de foto's van Lawrence. Onder een zicht op een deel van de presentatie. In croxhapox hebben we 2de bachelor architectuur te gast, 18 studenten die vandaag in croxhapox een jury hebben voor het keuzevak fotografie.
Geen opmerkingen: