zaterdag 3 oktober 2015

hottentottententen

Hottentottententententoonstelling. Naar verluidt in de Nederlanden het langste woord. Het komt niet voor in de Dikke Van Dale, waar ze op bladzijde 1434 wel hottentot, Hottentots, hottentottenbrood, hottentottenschort en hottentottenvijg vermelden.
Hottentottententententoonstellingsverantwoordelijke is een stuk langer dan het woord hottentottentententenstoonstelling. Met zo'n hottentottententententoonstelling heb je natuurlijk ook altijd een aantal verantwoordelijken, niet in het minst de suppoost die toezicht houdt op het verloop van de hottentottententententoonstelling.
De hottentottententententenstoolingsverantwoordelijke doet het om een reden die alleen al uit de lengte van het woord afgeleid kan worden op vrijwillige basis.
Met de hottentottententententoonstellingsbezoekersaantallen loopt het overigens zelden zo'n vaart dat ze bij te klussen heeft.
Het hottentottentententoonstellingsbezoekersaantalgemiddelde is nul. We zijn bezig sinds eind jaren tachtig en hebben sindsdien hoogstens één Hottentot gezien, kreupel bovendien en los van andere aantallen.
Vandaag evenwel heeft de persoon die zich over het hottentottententententoonstellingsbezoekersaantalgemiddelde ontfermt vrijaf. Op zondag zal hij vervangen worden door de hottentottenbroodkruimelsenspeelgoedtentententoonstellingsverantwoordelijke. Zij of hij zal spoedig contact met U opnemen.
Voor wie interesse heeft, we hebben ook nog een hottentottententententoonstellingsgebruiksaanwijzingskleinelettertjesoverhethoofdgezienhebbende.

Geen opmerkingen: