woensdag 14 oktober 2015

stats

De crox-box wordt tegenwoordig vooral in Rusland gelezen. De Russen leiden met 306 pageviews.(1) Op twee volgt België met 162, op drie de Verenigde Staten met 133 pageviews. Nederland staat op vier met 18 pageviews.
De hoge score van het Russische continent zou met dat gedicht van Nikifor Poljotkin te maken kunnen hebben. Simona zei dat ze het op een markt in Odessa aangetroffen had, in een onooglijk blaadje. Ze had het blaadje gekocht en de bladzijde die mijn interesse hebben kon gefotografeerd, een foto van de eerste en misschien ook enige publicatie van het gedicht van Nikifor Poljotkin. Over Poljotkin was ze niets te weten gekomen. In Odessa is hij niet bekend, schreef ze, waar ze aan toevoegde dat ze weinig tijd had gehad om het grondig na te trekken. Zelfs in Odessa is Poljotkin niet meer dan een voetnoot, alleen bekend in het wereldje en voor de plaatselijke academici niet meer dan een te verwaarlozen frivoliteit.

Duitsland volgt met 16, Oekraïne met 12 pageviews, Portugal met 11.

Het vaakst gebruikte besturingssysteem is Windows, de vaakst gebruikte browser Internet Explorer. Twee personen zouden door de zoekterm crox-box op een pagina beland zijn. Het gros via google.be.
Er zijn geen recente reacties. Het vaakst aangeklikte item is Zwarte zee.

(1) Meest voor de hand liggende oorzaak: zoekrobots die internet fileren en wellicht in de crox-blog op een term als Zwarte Zee stuiten.

Geen opmerkingen: