donderdag 29 november 2007

donderdag 29 november

Een chatvenster opent met de groetjes van Frips. Frips is in de croxruimte. Geen muizen zo te zien, Olifant evenmin.
Jos stapt op als lid van de algemene ledenvergadering. Dat is zondag gebeurd. Hij ziet die vergaderingen keer op keer over het hoofd en geeft toe dat hij er eigenlijk ook geen zin in heeft, na vijf minuutjes al zit hij zich te vervelen. De nieuwe leden zijn Rob en Luc.
Mailtje van Frank, hij is in de croxruimte langsgeweest. Buiten is het al donker als ik er zelf eens langs ga. Frips heeft haar laptop open gegooid en checkt puur uit curiositeit wat mailart sites. Ze hebben twee bezoekers gezien, zegt ze. Marc is bezig op de kubusruimte, in de hall heeft hij een webcam geïnstalleerd, veel is daar voorlopig niet te zien. Peter springt binnen en Guy die nog voor z'n deejay performance van zaterdag betaald moet worden. Het gesprek komt op Véronique De Cock en de wonderlijke vermenigvuldiging van gebraden stokvis in de crox-boxstats. Marc en Frips hebben geen flauw benul over wie we het hebben. Guy en zijn grijze klak weten daar precies gelijk meer over. Een oppervlakkig meiske, die De Cock, en lelijk bovendien. Olifant niet gezien, zegt Marc. Die zal thuis voor de stoof liggen. Bij de Turk op de hoek hebben ze koeken gekocht en er is koffie. Het gesprek komt op die hoofddoekkwestie.
Nathalie van H-art springt binnen. De nieuwe H-art heeft Hans Op De Beeck op de cover. Marc kreeg de paraplustoof aan de praat en legt een en ander uit, zo moeilijk is het niet. Intussen oefent Frips wat met haar springtouw. Het springtouw, dat eigenlijk een beetje te kort is, heeft ze van Marc gekregen. Iemand brengt die anekdote van Manon en Smithson te berde, Olifant wipt binnen. Marc haalt z'n gitalele boven en speelt een deuntje. Nee, weinig bezoekers, zegt Frips. 'Maar ja, dat was te verwachten.' Zo'n strontweer bedoelt ze.

1 opmerking:

Unknown zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.