woensdag 27 februari 2008

dinsdag 26 februari

Desolaat woonerf. Ik open de poort. Ilse stak de sleutel binnen, Marc de afvalcontainer. In het keukentje een verse voorraad gestikte vaatdoeken (5 stuks), een pak Trüller Big-Mix en zeven variëteiten borrelhapjes, 2 zakken peanuts van CRIBBITS, Mignonettes van Côte d'Or, koffie en koffiemelk plus ook twee soorten thee, munt en lindenbloesem. Iemand heeft het barmeubel op orde gebracht, de bierglazen staan in propere slagorde. De zwarte kurkentrekker van het merk Brabantia hadden we al, aan een van de hoeken van de kartonnen verpakking kleeft een opgekruld spinnetje.
In de corridor is het deksel van een van de luchtpijpen gewaaid en in een van de hoeken, tegen het plafond, is er een werkje van Sarah en Jelle. Ook in de gang lieten ze een kleinigheid.

Telefonie, in- en outbox. Dossierwerk. Checken of ze bij LUXauto een kleine vracht hebben met een laadruimte voor schilderijen van 200x220cm. Rik Soenen aan de lijn en de immer vrolijke Wouter die gisteren bij PP langsging en met betrekking tot het boek enige tevredenheid aan de dag legt.

Geen opmerkingen: