maandag 11 februari 2008

maandag 11 februari

Telefoon van Oolf, hij bevindt zich om een of andere reden ter hoogte van de Ottergemse steenweg. Op straat hebben ze het zonlicht aangestoken. Ik buig me over het kasboek en stel vast - het blijkt ook uit de cijfers - dat we met de croxcards een interessant marktproduct hebben. Andere sporen leiden rechtstreeks naar de identiteit van de persoon die z'n goede voornemens iets te letterlijk opvatte. Ik berg de stukken op in een mapje. Tegen het middaguur telefoon van Harry Cortvriendt.
Aan de Congobrug schieten de werkzaamheden op. Vlakbij de oever, tussen de brug en de sluis, is op de rechteroever een eerste platform gerealiseerd, een meter onder het niveau van de reling.

Harry legt uit dat het met de weerstand te maken heeft. We belden bij de Turkse buren aan maar die waren niet thuis. Een buur zou op maandag 21 januari iemand op het woonerf gezien hebben, iets na de middag, hij zat aan z'n computer die aan een tafel voor het raam staat en dat raam geeft frontaal op de croxpoort uit. Meer precieze gegevens weet hij zich helaas niet te herinneren. In de mediaruimte staat de hifi op Urgent. Ik breng m'n verstand in een potloodpunter aan en luister naar wat Harry te vertellen heeft. Harry legt uit hoe het verwarmingstoestel werkt. In een van de ruimtes achter de grote zaal is het geluid van een hamer te horen.

Geen opmerkingen: