maandag 18 juni 2007

maandag 18 juni

Op de cultuurpagina's van De Morgen is het vandaag Sabine Hagedoren die de spits afbijt. Ze heeft een dochtertje gebaard.
In Italië is Rod Stewart voor de vijfde keer in het huwelijksbootje gestapt.
Caroline Gennez geeft toe dat ze fel vermagerd is en wijt dat aan de gemeenteraadsverkiezingen die zo slopend waren. (geen wonder dat de sossen zichzelf er uitgekegeld hebben)
De Nederlandse seksuologe Blanca van den Brand vindt dat we opnieuw moeten leren vrijen mét onze kleren aan. En in bed natuurlijk. Benieuwd welk standje die Blanca van den Brand aanbeveelt. Ze heeft gelijk, daar twijfel niemand aan, voor iemand die 's ochtends om halfzes uit de veren moet is het net zo makkelijk dat hij of zij zich niet hoeft om te kleden. (je okselspray niet vergeten, schat)
Het aids-concert van ouwe rot Elton John in Kiev bracht 200.000 bezoekers op de been.
Modestudente Lenny ontwierp een badpakkencollectie en de Italiaanse couturier Gianfranco Ferré is overleden.
Op de Londense topveiligen worden recordbedragen verwacht. De inzet is dit keer bijvoorbeeld iets leuks van Monet of een Warhol of een werkje van Francis Bacon.
Een evenement als Documenta is belangwekkend genoeg, dat spreekt, om er een halve bladzijde aan te wijden.
Iran verzet zich tegen het ridderschap van Rushdie.
In Amstelveen wordt de 85ste verjaardag van Corneille in de bloemetjes gezet.
Volgens Vlerick is er weinig innovatie in de creatieve industrie. Sapperloot, creatieve industrie, is dat geen oxymoron?
Atonement opent het festival van Venetië.
The Scene deelt een rake uppercut uit. Apropos, zou betreffend recensent niet beter bij de sportredactie aan de slag gaan? Dit is de zoveelste uppercut in paar weken tijd.
Van choreograaf Sidi Larbi tenslotte gaat binnen 10 dagen 'Myth' in première.

Geen opmerkingen: